Ju zë makina?!  10 këshilla për të parandaluar problemet në udhëtim  

Sëmundja e lëvizjes (kur të zë makina apo deti) është një shqetësim shumë i zakonshëm i veshit të brendshëm që shkaktohet nga lëvizja e përsëritur. Çdokush mund të vuajë nga ky problem por më të prekurit janë fëmijët nga 2 deri në 12 vjeç, gratë shtatzëna dhe njerëzit që janë të prirur për migrenë. Përveç …

Ju zë makina?!  10 këshilla për të parandaluar problemet në udhëtim   Read More »