ALPET MARINESERVICE

Alpet Albania ju shërben karbuarant me cilësi të lartë për çdo lloj Yahti dhe Varke Luksi direkt në portin ku mjeti juaj është i ankoruar.
 
Dorëzojmë direkt karburantin nga terminali në varkën tuaj të ankoruar në portet e Durrësit, Vlorës, Himarës, Sarandës dhe Shëngjinit.
 
Dorëzimi mundësohet përmes autoboteve dhe operatorëve me eksperiencë të cilët ju garantojnë në çdo moment një shërbim cilësor dhe të sigurtë.
 
Mbushe varkën tënde me Alpet Albania!
Energji pozitive.
alpet bote