Tendenca/ Makina me naftë apo me benzinë? Çfarë po zgjedhin më shumë shqiptarët Shqiptarët vijojnë të preferojnë makinat me naftë kundrejt atyre me benzinë.

Referuar të dhënave të Drejtorisë së Përgjithshme të Shërbimeve të Transportit Rrugor, rezulton se në regjistrimet e reja të mjeteve (të importuara dhe të shitura nga koncesionarët në vend), pjesa më e madhe e tyre përdorin si lëndë djegëse naftën. Nga 46 mijë e 613 mjete motorike që janë regjistruiar për herë të parë në …

Tendenca/ Makina me naftë apo me benzinë? Çfarë po zgjedhin më shumë shqiptarët Shqiptarët vijojnë të preferojnë makinat me naftë kundrejt atyre me benzinë. Read More »