Shitje Karta Bonus

Karta Bonus

 
ALPET ofron mundësinë të gjithë klientëve të pajisen me kartën Alpet Bonus.

Cfare është karta Bonus – Karta Bonus është një kartë elektronike e përmasave të kartës së kreditit me shirit magnetik, me ngjyrat dhe logot e kompanisë si dhe elementet e sigurisë përkatës.

Nëpërmjet kësaj karte të gjithë klientët përfitojnë ulje për cdo litër karburant të blerë në pikat e rrjetit Alpet, pa limit kohe, pa limit litrash në muaj, për të tre produktet naftë, benzinë dhe gaz dhe mbi të gjitha pas asnjë kosto.

Karta ofrohet falas për të gjithë klientët të cilët mund të aplikojnë, në faqen zyrtare të kompanisë si dhe në të gjithë rrjetin e pikave Alpet.

Nxitoni të përfitoni nga Oferta -5 lekë për cdo litër rimbushje!

Apliko tani!

Vendosni të dhënat tuaja, zgjidhni pikën në të cilën preferoni të tërhiqni kartën dhe pajisuni me kartën tuaj Bonus brenda 48 orëve!

Shitje Karta Bonus

Plotësoni fushat e mëposhtme për të përfituar nga Shitja Karta Bonus