Vlerat tuaja janë progresi dhe suksesi ynë!

Alpet është vendi i duhur për të nisur dhe rritur karrierën tuaj, dërgoni CV tuaj në cdo moment pranë Burimeve Njerëzore në adresën: hr@alpet.com.al ose pranë Zyrave Qendrore të Alpet me adresë Rr: Bulevardi Deshmorët e Kombit, Kullat Binjake, Kulla nr.1, kati 13, Tiranë.

Që aplikimi juaj të konsiderohet i plotë duhet të bashkëlidhni CV-në tuaj të shoqëruar me letrën e interesit.

Kujdes! Dokumentet tuaja duhet të jenë në formatin “.pdf” .

Ju mirëpresim!