“8 Mars, kartë Bonus për çdo Femër”

Kartë Bonus dhuratë për çdo femër që paraqitet në datën 8 Mars në pikat Alpet pjesë e ofertës

Benefitet e Kartës Bonus:

  • Ulje -10 lekë/litër për çdo rimbushje deri më 30.06.2021
  • Ulje – 5 lekë/litër për çdo rimbushje pas përfundimit të ofertës 30.06.2021
  • Falas
  • E merrni në moment dhe përfitoni zbritjen -10 lekë/litër edhe në rimbushjen e parë
  • Aplikime në website zyrtar Alpet dhe në pikat e poshtëpërmendura
  • Ulja për litër i referohet çmimit referencë të kompanisë në ditën e rimbushjes

Surprizë në 2 pika që do të zbulohen në datën 8 Mars në rrjetet sociale Alpet

  • Pikat Alpet: Sukth 1 dhe Sukth 2, 4 Dëshmoret, Aeroport dhe Rinas, pranë AML, Blloku, Laprakë, Fakulteti i Inxhinierisë, Laprakë, Misto Mame, Qafë Kashar, Sauk, Yzberisht, Bradashesh.