Tel: +355 68 805 4776

Email: info@alpet.com.al

Shitje e drejteperdrejte

Shitja e drejtpërdrejtë me autobote aplikohet për furnizim gjeneratorësh, makinerish të rënda dhe depozita karburantesh personale të klientëve. Çdo kërkesë e klientit është e specifikuar për produktin e kërkuar, sasinë e kërkuar dhe kohën e dorëzimit konsiderohet si prioritet dhe ekzekutohet brenda 24 orëve duke garantuar cilësinë e produktit të kërkuar nga klienti dhe shërbimin profesional dhe korrekt të ofruar nga kompania ALPET.