Tel: +355 68 805 4776

Email: info@alpet.com.al

Shitje AutoFast

Shitje AutoFast

ALPET ofron mundësinë e blerjes nëpërmjet kartës elektronike, Karta AutoFast me parapagim dhe Karta AutoFast Bonus me paspagim.

Read More

Shitje me Tollon

Shërbimi i shitjes me tollon ofrohet për produktet naftë dhe benzine, të cilët janë të formatit 10 litërsh.

Read More

Shitje e drejteperdrejte

Shitja e drejtpërdrejtë me autobote aplikohet për furnizim gjeneratorësh, makinerish të rënda dhe depozita karburantesh personale të klientëve

Read More