Tel: +355 68 805 4776

Email: info@alpet.com.al

Të rejat e fundit

Projekti kundër temperaturave të larta/Korridorë jeshilë në qytetet e mbipopulluara

Nga Kolumbia, në veçanti në Medelin, vjen suksesi i një zgjidhje relativisht të thjeshtë dhe ekonomike për të luftuar...

Më Tepër

October 1, 2019

Toka, më e gjelbër sot se 20 vite më parë – Cili shtet ka ndihmuar për këtë?

NASA ka një lajm të mirë, bota është një vend më i gjelbër sot sesa 20 vite më parë....

Më Tepër

October 1, 2019

E ardhmja e makinave/ Basti i prodhuesve të mëdhenj është vënë te rritja e parametrave të baterive

Në vitin 1900 një në tre makina që qarkullonte në rrugët amerikane ishte elektrike. Pastaj nafta nisi lulëzimin nga...

Më Tepër

October 1, 2019

Pse trafiku i rënduar i makinave është një tregues i pabarazive sociale

Kompania me bazë në Hollandë, ‘TomTom NV’, e specializuar për navigimin dhe shërbime të tjera elektronike, ka bërë një...

Më Tepër

October 1, 2019

Përse duhet të zgjidhni ALPET

Misioni

“Të plotësojmë kërkesat dhe nevojat e klientëve për cilësi të lartë dhe disponibilitet e shpejtësi në shërbim, duke u kujdesur në çdo hap për ndikimin në mjedis.”

Vizioni

“Të pozicionohemi lider në tregun e hidrokarbureve, duke konkuruar në cilësi të lartë produktesh dhe shërbimesh.”

Objektivat

Objektivi ynë për të ardhmen është të krijojmë marrëdhënie të ngushta me konsumatorët tanë.

ALPET” do të kontribuojë më tepër në mjedis, për të krijuar një ambjent më të mirë për ne dhe brezat e ardhshëm.

Deri në fund të vitit objektivi ynë është të rrisim me 50% sasinë e produkteve të shitura.

Shërbimet tona

Shitje AutoFast

ALPET ofron mundësinë e blerjes nëpërmjet kartës elektronike, Karta AutoFast me parapagim dhe Karta AutoFast Bonus me paspagim.

Read More

Shitje me Tollon

Shërbimi i shitjes me tollon ofrohet për produktet naftë dhe benzine, të cilët janë të formatit 10 litërsh.

Read More

Shitje e drejteperdrejte

Shitja e drejtpërdrejtë me autobote aplikohet për furnizim gjeneratorësh, makinerish të rënda dhe depozita karburantesh personale të klientëve

Read More

"Energjia Jone Pozitive
Me Ju Kudo, Ne Cdo Kohe!"

“ALPET” është shoqëri e themeluar në vitin 2005, me zyra qëndrore në kryeqytet, në rrugën “Pjetër Bogdani” në zonën e ish – bllokut. E krijuar fillimisht si një degëzim i kompanisë manjate turke ALPET, shoqëria ndoqi të njëjtën vlerë të kompanisë mëmë, duke ofruar cilësinë e parë për klientët. Tashmë me rreth 10 vite në tregun vendas, imazhi i kësaj shoqërie mbetet e pandryshuar tek klientët.